Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Scriere - Recapitularea Literelor de Mână

În lecția anterioară, s-a trecut de la exercițiile de trasare a elementelor grafice și la scrierea efectivă a literelor de mână din alfabetul românesc. Următorul pas este să provocăm pe micul elev să recunoască aceste litere, să citească pe silabe cuvintele dintr-o propoziție scurtă, să citească întreaga propoziție, și în cele din urmă, să scrie propoziția citită. Veți fi profund impresionati când veți constata cât de încântat și nerăbdător cel mic va fi în fața acestei provocări mult așteptate.

Din nou, voi accentua asupra importanței poziției corecte a corpului la masa de lucru. Asa cum am spus, elevul trebuie să stea într-un loc bine luminat (lumina trebuie să vină din partea stângă), spatele trebuie să fie drept și capul aplecat spre caiet (dar nu mai aproape de 30 cm). Pentru mai multe detalii, dați clic pe ”Poziția corecta în timpul scrisului”. Nu uitați! Atunci când spuneți unui copil să facă un anumit lucru, trebuie să-i spuneți si DE CE. Deci, este bine să-i explicați celui mic de ce este important ca el/ea să stea corect la masa de lucru. Explicațiile dumneavoastră trebuie să fie căt se poate de sincere, fără exagerări și pe înțelesul copilului. Așa îl ajutati să se auto-corecteze. 

Recapitulare - Citim și Scriem 

Recapitulare - Litera A, a

Recapitulare - Literele ă și â

Recapitulare - Litera B, b

Recapitulare - Litera C, c

Recapitulare - Litera D, d

Recapitulare - Litera E, e

Recapitulare - Litera F, f

Recapitulare - Litera G, g

Recapitulare - Litera H, h

Recapitulare - Litera I, i

Recapitulare - Litera Î, î

Recapitulare - Litera J, j