Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Masa de Prânz

Masa de prânz este a doua ca importanță pentru energia organismului nostru, după micul dejun. Fiecare zi trebuie să înceapă cu un mic dejun hrănitor şi echilibrat ca să se asigure organismului energia de care are nevoie pe tot parcursul zilei. Între micul dejun şi masa de prânz poți să optezi pentru gustări sănătoase ca să eviţi senzaţia de foame şi să-ţi controlezi mai bine alegerile pe care le faci la masa de prânz. Momentul ideal pentru masa de prânz este intervalul orar 12-14.


O alimentație sănătoasă în timpul copilăriei poate preveni mai mult de jumătate dintre bolile cronice pe care un adult le poate dezvolta de-a lungul vieții. Deci, misiunea noastră ca părinți este să-i ajutăm pe cei mici să înțeleagă importanța meselor regulate.

Supe și Ciorbe 

Supele și ciorbele trebuie să intre în meniul zilnic al copilului tău. Acestea asigură o digestie sănătoasă și îi reglează tranzitul întestinal. Foarte important este să folosiți legume poaspete atunci când gătiți (nu se recomandă legumele deshidratate și nici cele congelate atăt timp cât aveți legume poaspete). Evitați în totalitate supele la plic, ciorbele instant sau cele acrite cu sare de lămâie. Așa cum știți, mâncarea de acasă este cea mai gustoasă și sănătoasă. 

Dați clic pe ”REȚETĂ”. 

Dați clic pe ”REȚETĂ”. 

Dați clic pe ”REȚETĂ”. 

Dați clic pe ”REȚETĂ”. 

Dați clic pe ”REȚETĂ”. 

Dați clic pe ”REȚETĂ”.