Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Scrierea Semnelor Grafice - Grupa Mare

O altă etapă importantă în viața copilului dumneavoastră este perioada când acesta învață să scrie. Primii pași se fac încă din al doilea an de grădiniță (grupa mijlocie) și continuă până în clasa a 2-a. Însă acest prococes include și alte aspecte importante.

Copiii vor învăța postura corectă a corpului: care este poziția corectă pe scaun și cum să mențină corpul în unghiul corespunzător. Cadrele didactice le vor arăta copiilor și cum să-și dezvolte mișcările motorii ale brațelor, pumnilor și palmelor, astfel încât să poată desena forme tot mai mici și mai precise. Dați clic pe ”Poziția corectă a corpului în timpul scrisului” pentru a vedea cum trebuie să stea copilul dumneavoastră la masa de lucru. 

Instrumentul de scris va fi și el important pe parcursul acestui proces de învățare; la început, copilul dumneavoastră va scrie cu un creion, apoi va începe să folosească un stilou sau un pix, explorând ușor toate posibilitățile existente.


Învățarea scrisului este o etapă fundamentală pentru copil; scrierea corectă este importantă pentru dezvoltarea psihomotorie și dumneavoastră știți că acesta este primul pas către realizările educaționale. Dacă va avea un scris de mână corect, copilul va învăța mai ușor să citească, să înțeleagă și să rețină textele citite. 

Exerciții de Scriere - Printați și Exersați 

Scrierea Literelor de Tipar

Fișe Scriere ~ Literele de Tipar ~ A, Ă,  

Fișe Scriere ~ Literele de Tipar ~ B, C, D

Fișe de Scriere - Literele E, F, G

Fișe de Scriere - Literele H, I, Î

Fișe de Scriere - Literele J, K, l 

Fișe de Scriere - Literele M, N, O

Fișe de Scriere - Literele P, Q, R

Fișe de Scriere - Literele S, Ș

Fișe de Scriere - Literele T, Ț 

Fișe de Scriere - Literele U, V, W

Fișe de Scriere - Literele X, Y, Z