Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Desene Animate Educative

Nu va gasiti cuvintele potrivite sa raspundetil la intrebarile copiilor dumneavoastra? Cele 10 filmulete vor veni in sprijinul micutilor studenti, ajutandu-i sa se familiarizeze cu mediul inconjurator si cu vietatile care traiesc pe langa ei, De asemenea, vor invata despre importanta somnului, despre vise si ce sunt acestea, ce este ziua de nastere, ce este furia, etc.

ATENTIONARE - Nu uita copilul în fața televizorului!

Asociatia Americana de Pediatrie (AAP) recomanda ca acei copilași care au varsta mai mica de 2 ani, sa nu priveasca la televizor. Privitul la televizor poate crea dependenta – cu cat mai mult se uita, cu atat vor vrea mai mult in fata televizorului! Privitul zilnic poate deveni un obicei! Telespectatorul-copil priveste, asculta, dar nu interactioneaza cu alti vorbitori, nu vorbeste, nu isi exerseaza limbajul propriu, sau o face gresit. Deci, putem constata o întârziere în dezvoltarea limbajului. Copiii de varsta scolara care au urmarit frecvent programe tv in primii doi-trei ani de viata dau randament mai slab in testele de memorie si citire; se constata de asemenea un deficit de atentie si o mai slaba concentrare.


Deci, dupa varsta de 2 ani, copiii se pot uita la programe educationale, nonviolente, adecvate nivelului lor de dezvoltare, dar nu mai mult de 2 ore pe zi. Filmuletele scurte si usoare sunt de asemenea recomandate si pot fi folosite in completarea povestilor citite din carti. Mama poate sa-i explice copilului actiunea, sa povesteasca basmul odata cu derularea acestuia. Copilul va fi incantat de aceasta metoda animata, deoarece personajele nu sunt statice, vorbesc si canta.


Acest tip de program poate fi folosit de obicei dupa varsta de 2 ani, cand copilul este destul de dezvoltat neuropsihologic pentru a intelege povestea si pentru a putea pune chiar si intrebari legate de actiunea acesteia.e to edit text

1. Jocul Copilariei - In gradina cu legume - Prima parte

2. Jocul Copilariei - In gradina cu legume - Partea a doua

 3. Jocul Copilăriei - Pe plajă

 4. Jocul Copilăriei - În dormitor

 5. Jocul Copilăriei - În bucătărie

 6. Jocul Copilăriei - În baie